-

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

CAF - Albania

Children are the Future

CAF - Albania CAF - Albania

Children are the Future

Children are the Future

Children are the Future

CAF - ALBANIA

SEBASHKU PER NJE TE ARDHME ME TE MIRE

“Fёmijёt Janё e Ardhmja” ёshtё njё organizatё jo-fitimprurёse, pёr zhvillim pa pёrkatёsi fetare, politike apo qeveritare.

Programet Tona:

  • Te Drejtat e Femijeve
  • Edukimi/Shkollimi
  • Barazia Gjinore
  • Zhvillimi i femijeve ne komunitet
  • Femijet dhe shendeti ne familje

Femijet Jane e Ardhmja

“Fёmijёt Janё e Ardhmja” ёshtё njё organizatё jo-fitimprurёse, pёr zhvillim pa pёrkatёsi fetare, politike apo qeveritare qё punon pёr tё krijuar njё jetё mё tё mirё pёr fёmijёt dhe mundёsi tё barabarta pёr zhvillimin e tyre. Puna me familjet e tyre dhe komunitetet ku ata jetojnё ёshtё njё pjesё thelbёsore e kёtij qёllimi. Organizata pёrpiqet tё kontribuojё pёr njё botё ku tё gjithё fёmijёt respektohen, vlerёsohen dhe realizojnё potencialin e tyre.

Programet kryesore tё organizatёs fokusohen nё:

“Tё drejtat e fёmijёve”, “Arsimi”, “Barazia gjinore”, “Zhvillimi i fёmijёs dhe komunitetit”. Veprimtaria jonё nuk ka kufizime pёrsa i pёrket pozitёs gjeografike, por ёshtё mё tepёr e pёrqёndruar nё zonat dhe komunitetet e largёta rurale ku nevoja pёr mbёshtetje dhe ndёrhyrje ёshtё shumё mё e madhe.

Nё pёrpjekjet pёr tё arritur qёllimet dhe objektivat tona, ne inkurajojmё dhe vlerёsojmё partneritetin dhe bashkёpunimin me organizatat dhe agjencite jo-qeveritare kombёtare dhe ndёrkombёtare qё kanё interesa dhe vlera tё njёjta, qeverinё vendore, drejtuesit e komuniteteve, drejtoritё e arsimit te rretheve, qeveritё e nxёnёsve dhe bordet e shkollave, drejtoritё e shkollave dhe shumё aktorё te tjerё tё rёndёsishёm.

Copyright © 2019. CAF Albania. Build & Designed by Dapo Marketing

S5 Box