-
PDF Print E-mail

Kush jemi ne:
“Fëmijët janë e ardhmja” është një organizatë humanitare për zhvillim pa përkatësi fetare, politike apo qeveritare.
Vizioni ynë:
Vizioni i “Fëmijët janë e Ardhmja” është për një botë në të cilën të gjithë fëmijët respektohen, vlerësohen dhe realizojnë potencialin e tyre.

Misioni ynë:
“Fëmijët janë e ardhmja”  punon që:

  • Të krijojë mundësi më të mira dhe të barabarta për zhvillimin e fëmijëve dhe përmirësimin e jetës së tyre si edhe të familjeve dhe komunitetit ku ata jetojnë.
  • Të forcojë rolin e fëmijëve nëpërmjet pjesëmarrjes aktive në të gjithë proçesin e zhvillimit të tyre.

 

 

Copyright © 2017. CAF Albania. Build & Designed by Dapo Marketing

S5 Box